Kopit.se är en webbplats med tips, fakta och allmän information kring företagande. Här finns mängder av inlägg som kan vara intressanta för den som på ett eller annat sätt är involverad i att leda en verksamhet. Det är också matnyttig information för den som planerar att starta en verksamhet, eller för den som bara är nyfiken på allt som hör företagande till.

Exempel på inlägg på kopit.se

Inläggen är många – nedan följer ett par exempel på inlägg du kan hitta på webbplatsen.

Introduktion till företagsuppgifter på nätet

Som kopit.se skriver är internet ett oslagbart redskap i sökandet efter information i allmänhet. På senare tid har det bara blivit enklare att hitta det man söker på nätet – däribland företagsuppgifter.

I inlägget kan man läsa att det är klokt att veta vem man går in i en affär med, oavsett om det är B2B eller om man som privatkund ska beställa något. De tar upp vilka företagsuppgifter man kan hitta på nätet, som till exempel är:

  • Om bolaget är registrerat för F-skatt.
  • Vem som är VD
  • Adress
  • Organisationsnummer
  • Verksamhetsbeskrivning
  • Vilken bransch företaget är verksamt inom.

Marknadsföringstips för företag

Ett annat inlägg på kopit.se handlar om hur man kan marknadsföra sitt företag. De skriver att det kan vara svårt att veta hur man ska nå ut med sitt företag till rätt målgrupp – även om man är riktigt vass på själva kärnverksamheten.

Ett tips från kopit.se är att ta hjälp av en firma som vet vad de gör. De ger exempel och säger att de bland annat kan hjälpa till att marknadsföra företaget i medier som radio, tidningar och sociala medier.

De tar också upp effektiviteten i profilprodukter – i synnerhet arbetskläder med företagets logga på. Logga tillsammans med telefonnummer är utmärkt att sätta på arbetsbilen.

Ordning och reda – håll arbetsplatsen snygg

Det sista inlägget från kopit.se som vi tar upp här handlar om att hålla det snyggt och fint på arbetsplatsen. Fördelarna är många. Till exempel:

  • Det gör arbetsdagarna enklare i allmänhet.
  • Enklare arbetsdagar gör dem mer effektiva och produktiva.
  • Minskar risk för irritation och friktion inom arbetsgruppen.

Att leta efter någonting man behöver tar tid och förstör ”flowet”. Att hålla rent, snyggt och organiserat på sin arbetsplats är något som alla tjänar på i längden.

Vad är kopit.se?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *