Genom att teckna ett mobilabonnemang, med både samtal, sms och surf, skapas ett bredband från Fello. Orsaken är att de inte skiljer på mobilt bredband och mobilabonnemang. Det viktiga är inte vad det kallas – utan vad det kan leverera.

Bredband från Fello – Prisnivåer och nät

Ordinarie priser på bredband

Som lägst kan 2GB surfmängd beställas vilket kostar 95 kr per månad. Därefter kommer 10GB, 24GB och 40GB. Den högsta surfmängden kostar 245 kr per månad.

Student över 18 år

Är du student och över 18 år? Klicka i rutan på hemsidan för detta. Då erbjuds bättre alternativ på surfmängden.

Det som i detta fall erbjuds är 4, 16, 32 eller 64GB. Detta med prisnivå på från 95 kr per månad upp till 215 kr per månad.

Över 65 år – eller till barnen

Är du över 65 år eller önskar beställa mobilt bredband till barnen, som är under 18 år? Även i detta fall ges rabatt.

Välj mellan 2, 16 och 32 GB. Detta med priser från 95 kr per månad upp till 195 kr per månad.

Samma pris med Fello inom EU och EES

Planeras en utlandsresa inom EU eller EES-länder? Ta med mobilen och surfa som vanligt. Abonnemanget har samma förutsättningar där, dvs. det kostar inget extra att surfa.

Kundservice – även via telefon

Fello har valt att ha en tillgänglig kundservice med öppettider mellan 9 – 17. De kan nås både via chatten, social media, mail och telefon. Detta till skillnad mot vissa andra operatörer där kontakt inte kan ske via telefon.

Detta får du alltid med bredband från Fello

  • Halva priset i tre månader

De tre första månaderna ges halva priset.

  • Alltid samma fasta pris

Med bredband från Fello vet du vad det kommer att kosta. Det är ett fast pris per månad. Det enda som kan tillkomma är om samtal sker till betalnummer eller om extra surf köps.

  • Aldrig någon bindningstid

I likhet med Hallon, och andra lågprisalternativ, är det ingen bindningstid på bredband från Fello. Betala och behåll så länge du är nöjd. Sen kan du enkelt byta till annan operatör.

  • Spara den surf du inte använder

Genom att surfen sparas kan du använda outnyttjad surf kommande månader. Mycket uppskattat av kunderna då behovet av surfmängd kan variera en hel del över årets månader.

Bredband från Fello – Prisnivåer och nät

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *